Verfijn je keuze

Oosterse keuken

Oosters eten staat gelijk aan vele uitgesproken kruiden. Hierbij laat je zware wijnen best links liggen. Zo lang het gerecht niet te pittig is, zijn witte wijnen met hogere zuren over het algemeen de beste combi’s. Ook wijnen met een aromatisch karakter kunnen de aanwezige kruidigheid zeker de baas.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. In de neus valt onmiddellijk het Riesling aroma op, gevolgd door floraliteit en frisse aardbei en framboos aroma's. Het ruikt net zoals wanneer je tussen aarbeibedden in de moestuin kuiert, na een plensbui. Wanneer je proeft, krijg je een genereuze fruitige aanzet met opnieuw aardbei en framboos en ook wat pittige zuurtjes. Een glas dat je doet verlangen naar méér.

    Meer informatie >
    Prijs € 17,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 15,95
  2. Intense grapefruit toetsen in de neus, maar ook rijpe appel, bergamot en zwarte thee. Eerst proef je het rijpe steenfruit zoals sappige perzik en dan komen de zuurtjes aanzetten. Deze zijn in perfecte balans met het tikkeltje restsuiker aanwezig in de wijn. Een perfecte begeleider bij de pittigere Oosterse keuken! Best geconcentreerd en tóch frivool! Meer informatie >
    Prijs € 19,95 Member prijs Bespaar € 0,95 € 19,00
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©