Verfijn je keuze

White - 12.5% 13.5% - Witte vis

Witvissen zijn vaak magere vissen. Denk hierbij aan kabeljauw, tong of dorade. Qua smaak zijn ze licht en fris, daarom vragen ze om wijnen met meer frisse zuren zoals een Sauvignon Blanc uit Touraine of een Chardonnay zonder te veel hout. Het is belangrijk om te kijken naar hoe je een witvis bereidt. Een vis die wordt gebakken in veel boter vraagt natuurlijk om meer rondeur dan een vis die “en papillotte” klaar wordt gemaakt. In beide gevallen zijn er cool climate wijnen die matchen!

Producten 41-42 van 42

Van hoog naar laag sorteren
  1. In de neus openen delicate tonen van florale aroma’s, witte perzik, limoen-zeste en een uitgesproken minerale ondergrond die het unieke Kimmeridgien-terroir ademt. In de mond zet hij een schitterend spel neer: knisperende zuurgraad, een stevige body en een minerale ruggengraat die de rijkdom balanceert. Een wijn voor liefhebbers van pure terroirkracht met finesse en bewaarpotentieel. Meer informatie >
    Prijs € 92,00 Member prijs Bespaar € 6,00 € 86,00
  2. Met trots presenteren we deze edele Chardonnay, afkomstig van het prachtige terroir Stein am Rhein. De frisse elegantie doet denken aan Chablis, maar met een bloemig aroma dat typerend is voor Stein am Rhein. De kalkrijke bodems zijn gevormd door gletsjers, de perfecte zuidelijke ligging en nabijheid van de Rijn zorgen voor optimale rijping. Deze Chardonnay, rechtstreeks uit het eikenhouten vat gebotteld zonder filtratie, zal elke kenner bekoren. Meer informatie >
    Prijs € 150,00 Member prijs Bespaar € 10,00 € 140,00
Pagina
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©