Perfect om tijdens de feestdagen samen éxtra te genieten!

Dit eindejaar smaakt een glaasje met familie en vrienden beter dan ooit. Daarom creëerde Vinetiq een reeks unieke wijnboxen om samen te proeven. Met een verrassend sharing-concept, een reeks zinnenprikkelende giftboxen en de favorieten van topsommeliers Aaron Moeraert en Gianluca Di Taranto, heeft Vinetiq haar eindejaarsaanbod helemaal op orde. Volledig samengesteld voor zij die willen genieten van nét dat tikkeltje extra.

Tantalize Me!

De ‘Tantalize Me!’ wijnboxen weten zelfs de koelste kikker te verleiden. Deze geschenkboxen zijn samengesteld uit één, twee, drie, vier of zes fijne en boeiende cool climate wijnen. Met prikkelende namen zoals ‘Flying Solo’, ‘Two to Tango’, ‘Threesome’ of ‘Double Date’ zijn het allesbehalve klassieke wijnsets. Als het echt niet op kan, is er zelfs Vinetiq’s ‘Wanna Have Six?’, een cadeaubox die een wel zéér verleidelijk accessoire bevat: een blinddoek voor extra spanning.

Ode to my Glorious Team!

Dit verrassend concept brengt het hele team weer samen. Digitaal of op locatie. Elk van deze wijnboxen bevat een half flesje kwaliteitswijn uit de Vinetiq selectie en overheerlijke snacks. Perfect voor één persoon. Delen zei je? Zeker, want als het team deze boxen samenlegt, heeft iedereen zijn eigen aandeel bij en trek je het eindejaarsfeestje in geen tijd op gang.

Handpicked for you

Met deze categorie wijnboxen zit iedereen altijd goed. Denk daarbij aan cool climate bestsellers van Vinetiq’s eigenzinnige wijnmakers uit diverse regio’s. ‘Press for Champagne’, ‘Classic never goes out of style’ of ‘Ik aperitief Belgisch’, om er maar enkele op te noemen.

Ook topsommeliers stelden een unieke Vinetiq giftbox samen. Zo selecteerde Gianluca Di Taranto, Beste Belgische Sommelier van 2019, zijn favoriete cool climate wijnen uit het Vinetiq assortiment. Ook Aaron Moeraert, Zilte hoofdsommelier, weerspiegelt met een unieke wijnbox voor levensgenieters de gastronomische Zilte***-beleving.

SOS Sommelier: gedaan met wijnkeuzestress

De Vinetiq wijnexperts staan klaar om de geschikte wijn voor elke feestmaaltijd te selecteren, volgens de regels van de kunst. Geef het menu door via de chat of mail, en zij kiezen de meest unieke, smaakvolle en best passende wijnen uit. Deze professionele en boeiende food- & winepairing tilt alle smaken aan tafel naar een nog hoger niveau.

Wijnboetiek én wijnmaker

Vinetiq is naast wijnboetiek, gespecialiseerd in cool climate wijnen, ook zelf wijnmaker op haar eigen wijndomein Valke Vleug. Valke Vleug is een Belgisch wijndomein gelegen in Liezele, Puurs-St-Amands. Centraal op het domein ligt een hedonistische en hedendaagse wijnhoeve in harmonie met de lokale tradities en omgeving, ontworpen door internationaal gerenommeerd architect Vincent Van Duysen en ingericht door interieurspecialist & art gallery Axel Vervoordt. De wijngaardeniers van Vinetiq verzorgen er 4 hectaren wijngaard en 9 druivenvariëteiten.

More than wine

Bij Vinetiq draait het om meer dan wijn. Zo organiseren ze jaarlijks een aantal Vinetiq Live concerten, culinaire Wine & Dines en andere unieke events op hun eigen Wijndomein Valke Vleug of op locatie. Wijn én beleving staan telkens centraal. Of het nu gaat om een workshop in de winkel, een unieke online-ervaring (advies van sommeliers per chat, op maat!) of een muzikale oogst mét live operakoor, Vinetiq gelooft dat elke ervaring met een goed glas wijn en een klein hoekje af, ongetwijfeld memorabel is.

Cool Climate?

Cool climate wijnen zijn te vinden waar de klimaten koeler zijn omdat ze op hoogte liggen of verder van de evenaar, omdat ze gekoeld worden door koudestromen in de oceanen of omdat de temperatuurverschillen tussen dag en nacht zo groot zijn. Nieuwe paden om te bewandelen in de wijnwereld, ideaal om te ontdekken en als geschenk te geven voor het eindejaar. Met meer dan 500 cool climate wijnen in hun assortiment heeft Vinetiq zeker iets dat geknipt is voor ieders budget en wensen.

Bekijk het volledige Vinetiq aanbod voor de feestdagen.

Download beeldmateriaal in hoge resolutie

Voor meer informatie of beeldmateriaal kan je terecht bij onze PR-manager Anke Gees

[email protected] of +32 (0)478 74 04 25