Tickets

Kom tijdens onze tastings gratis proeven van onze beste cool climate wijnen. 
Inclusief persoonlijk advies en niet te missen deals!

  1. volzet
    za16.0319u30 - 23u00
    Winemaker Dinner met Norman Hardie Culinair 4-gangen diner door Nick Van den Broeck bij Wijnbar ONA in aanwezigheid van Norman Hardie Wijnbar ONA
    Belfortstraat 29
    9000 Gent

    Norman Hardie is vandaag één van de speerpunten in Canada, en dan vooral voor cool climate wijnen. Samen met topchef Nick Van den Broeck en Wijnbar Ona presenteren we in aanwezigheid van Norman Hardie een 4-gangen menu.  Iedere gang wordt aan tafel vergezeld van enkele geselecteerde cuvées van het domein. Uiteraard worden deze voorzien van de nodige uitleg en tillen de kwaliteit van de wijnen en de gerechten de totaalbeleving naar een nog hoger niveau. 

    Meer over dit event
  2. wine & dine
    za27.0419u30 - 23u00
    Launch Valke Vleug 'Acacia' | Wine & Dine Proef onze nieuwste cuvée en eigen asperges in een culinair menu van Le Jeune Chef de l'Année Wijndomein Valke Vleug
    Achterheide 21
    2870 Liezele

    Op zaterdag 27 april vieren we graag samen met jullie de lancering van onze nieuwste Valke Vleug Pinot Auxerrois ‘Acacia Unfiltered’ 2022. Chef Georges Athanassopoulos van het Brusselse Restaurant Maloma creëert met de asperges een culinair 4-gangenmenu.

    Meer over dit event
  3. wine & dine
    zo28.0411u30 - 15u00
    Launch Valke Vleug 'Acacia' | Wine & Dine Proef onze nieuwste cuvée en eigen asperges in een culinair menu van Le Jeune Chef de l'Année Wijndomein Valke Vleug
    Achterheide 21
    2870 Liezele

    Op zondag 28 april vieren we graag samen met jullie de lancering van onze nieuwste Valke Vleug Pinot Auxerrois ‘Acacia Unfiltered’ 2022. Chef Georges Athanassopoulos van het Brusselse Restaurant Maloma creëert met de asperges een culinair 4-gangenmenu.

    Meer over dit event
  4. wine & dine
    vr26.0418u30 - 22u00
    Launch Valke Vleug 'Acacia' | Wine & Dine Proef onze nieuwste cuvée en eigen asperges in een culinair menu van Le Jeune Chef de l'Année Wijndomein Valke Vleug
    Achterheide 21
    2870 Liezele

    Op vrijdag 26 april vieren we graag samen met jullie de lancering van onze nieuwste Valke Vleug Pinot Auxerrois ‘Acacia Unfiltered’ 2022. Chef Georges Athanassopoulos van het Brusselse Restaurant Maloma creëert met de asperges een culinair 4-gangenmenu.

    Meer over dit event
  5. laatste plaatsen
    za27.0413u00 - 17u00
    Launch Valke Vleug 'Acacia' | Degustatie Proef onze nieuwste cuvée en eigen asperges, in een creatie van Le Jeune Chef de l'Année Wijndomein Valke Vleug
    Achterheide 21
    2870 Liezele

    Op zaterdag 27 april vieren we graag samen met jullie de lancering van onze nieuwste Valke Vleug Pinot Auxerrois ‘Acacia Unfiltered’ 2022. Chef Georges Athanassopoulos van het Brusselse Restaurant Maloma creëert met de asperges enkele culinaire food bites.

    Meer over dit event
  6. volzet
    zo17.0311u00 - 15u00
    Vinetiq Spring Taste-in Degustatie van onze nieuwigheden en bestsellers Wijndomein Valke Vleug
    Achterheide 21
    2870 Liezele

    Markeer zondag 17 maart in je agenda voor onze fenomenale Spring Taste-in. Ontdek de wijnen van onze nieuwste domeinen, bestsellers en nog meer nieuwkomers uit ons cool climate assortiment. Samen met de aanwezige wijnmakers, geniet je van het uitzicht op de wijnranken van Wijndomein Valke Vleug. Zorg dat je wijnvoorraad klaar is voor de lente!

    Meer over dit event
  7. vr7.0612u00 - 15u00
    Wine & Dine | Jonge Topchefs Opkomend talent Arnaud Münster en Bryan Debouche Wijndomein Valke Vleug
    Achterheide 21
    2870 Liezele

    Arnaud Münster en Bryan Debouche, 2 opkomende talenten met ervaring in één- en tweesterrenkeukens, strijden sinds begin maart voor de titel van Topchef Frankrijk. 2 chefs om dus in de gaten te houden maar nu al te ontdekken!

    Meer over dit event
  8. za8.0612u00 - 15u00
    Wine & Dine | Jonge Topchefs Opkomend talent Arnaud Münster en Bryan Debouche Wijndomein Valke Vleug
    Achterheide 21
    2870 Liezele

    Arnaud Münster en Bryan Debouche, 2 opkomende talenten met ervaring in één- en tweesterrenkeukens, strijden sinds begin maart voor de titel van Topchef Frankrijk. 2 chefs om dus in de gaten te houden maar nu al te ontdekken!

    Meer over dit event
  9. zo9.0612u00 - 15u00
    Wine & Dine | Jonge Topchefs Opkomend talent Arnaud Münster en Bryan Debouche Wijndomein Valke Vleug
    Achterheide 21
    2870 Liezele

    Arnaud Münster en Bryan Debouche, 2 opkomende talenten met ervaring in één- en tweesterrenkeukens, strijden sinds begin maart voor de titel van Topchef Frankrijk. 2 chefs om dus in de gaten te houden maar nu al te ontdekken!

    Meer over dit event
  10. vr7.0619u00 - 23u00
    Wine & Dine | Jonge Topchefs Opkomend talent Arnaud Münster en Bryan Debouche Wijndomein Valke Vleug
    Achterheide 21
    2870 Liezele

    Arnaud Münster en Bryan Debouche, 2 opkomende talenten met ervaring in één- en tweesterrenkeukens, strijden sinds begin maart voor de titel van Topchef Frankrijk. 2 chefs om dus in de gaten te houden maar nu al te ontdekken!

    Meer over dit event
  11. za8.0619u00 - 23u00
    Wine & Dine | Jonge Topchefs Opkomend talent Arnaud Münster en Bryan Debouche Wijndomein Valke Vleug
    Achterheide 21
    2870 Liezele

    Arnaud Münster en Bryan Debouche, 2 opkomende talenten met ervaring in één- en tweesterrenkeukens, strijden sinds begin maart voor de titel van Topchef Frankrijk. 2 chefs om dus in de gaten te houden maar nu al te ontdekken!

    Meer over dit event
  12. zo9.0619u00 - 23u00
    Wine & Dine | Jonge Topchefs Opkomend talent Arnaud Münster en Bryan Debouche Wijndomein Valke Vleug
    Achterheide 21
    2870 Liezele

    Arnaud Münster en Bryan Debouche, 2 opkomende talenten met ervaring in één- en tweesterrenkeukens, strijden sinds begin maart voor de titel van Topchef Frankrijk. 2 chefs om dus in de gaten te houden maar nu al te ontdekken!

    Meer over dit event
Copyright Vinetiq 2021 ©