Verfijn je keuze
Onze wijnen - Cool - Continentaal - Biologisch - Rundsvlees
Met rundvlees kan je veel wijnen combineren. Het antwoord op de vraag “Hoe maak je het vlees klaar?” geeft de doorslag tot de juiste keuze in wine pairing. Warme gerechten met rundvlees, zoals bijvoorbeeld een gebakken entrecôte of runderlappen, hebben een rode wijn nodig met ietwat meer tannine. Koude gerechten gaan dan weer beter samen met een lichtere rode wijn, maar soms past zelfs een kruidige rosé of moezelwijn mooi bij lichte rundvlees gerechten.
-
Battenfeld Spanier Spätburgunder 2024 Duitsland|RheinhessenHelder robijnrood in het glas, met geuren van rode bessen en rijpe kersen. Fijne kruidige toetsen zorgen voor extra diepgang. In de mond is hij sappig en fris, met uitnodigend fruit, subtiele kruidigheid en gepolijste tannines die voor een aangename structuur zorgen. Dit is een toegankelijke en vrolijke Spätburgunder voor elke dag en elk gerecht. Meer informatie >Prijs € 22,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 20,95 -
Vignoble Pellerin 'Melting Pot' Nature 2020 Frankrijk|BugeyEen blend van 50% Mondeuse en 50% Merlot waar de eerste voor de elegante florale aroma's en fraicheur zorgt en de tweede voor de body en structuur. Aroma's van violetjes, frambozen, kersen en cassis. De houtopvoeding gaf wat extra rondeur aan de wijn maar verwacht hier zeker geen geijkte smaken. Je krijgt hier rijk fruit en een soepele structuur met stevige body maar zonder aan elegantie te verliezen. Meer informatie >Prijs € 24,95 Member prijs Bespaar € 3,00 € 21,95






