Verfijn je keuze

Aromatic white - 11.5% 12.5% - Continentaal - Biologisch - Harde en gerijpte kazen

Om niet in de val te lopen bij het kiezen van een wijn bij kaas zijn er twee regels die je na kunt gaan: Hoe harder de kaas, hoe meer tannine de wijn mag hebben. Hoe romiger de kaas, des te meer zuurgraad mag er in de wijn terugkomen. In het geval van rijpe, harde kazen zijn vooral rode of zoete wijnen een goede match. De rode wijn mag zelfs wat power hebben. Ga je liever voor een zoete wijn? Dan mag de wijn echt wel suikers hebben, die balanceren de rijpe smaak van de kaas zeer goed.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. new
    De uitgesproken neus verraadt meteen zijn herkomst: de Rote Hang. Op de typische rode leisteenbodem groeit een wijn met rijp geel fruit zoals nectarine, aangevuld met etherische kruiden en karaktervolle specerijen als rode Kampotpeper en piment. In de mond krachtig en levendig, met fijne zuren en een pulserende energie. Spannend, intens en boordevol diepte. Meer informatie >
    Prijs € 29,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 27,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©