za 8.06 Vanaf 12:00

Wine & Dine | Jonge Topchefs

Opkomend talent Arnaud Münster en Bryan Debouche Wijndomein Valke Vleug
Achterheide 21
2870 Liezele

Tijdens het weekend van 7 - 9 juni ontvangen we de Belgische jonge chefs Arnaud Münster en Bryan Debouche. Deze 2 opkomende talenten verwennen je graag met hun gastronomische kunnen en presenteren een culinair 7-gangenmenu. Kom genieten met zicht op onze wijnranken.

Lunch met zicht op de wijngaard

Lunch

• 12u00: rondleiding op Wijndomein Valke Vleug met een eigen proevertje
• 12u30: amuses en 7-gangen menu met aangepaste cool climate wijnen uit het Vinetiq assortiment

Topchefs

Jouw tafel reserveren

• Prijs Members: € 150 pp
• Prijs niet-Member: € 175 pp

Nog geen Member? Ontdek het Membership (€ 50/jaar) en geniet van de voordeelprijs. Tip: bij reservatie vanaf 2 personen, haal je al voordeel uit het Membership want dan profiteer je van een korting van € 50!

 

 

Over Arnaud Münster en Bryan Debouche

Arnaud Munster

Arnaud (rechts op de foto) kreeg van kinds af aan de culinaire passie en kennis mee van zijn ouders, die samen het gekende Wine & The City uitbaten. Sinds maart is hij er ook een vaste waarde in het team, na een al indrukwekkend parcours voor een 20-jarige. Met stages bij gerenommeerde restaurants zoals het Hof van Cleve, Librije en Geranium, is hij vastbesloten om zijn eigen pad in de gastronomie te smeden.

Bryan (links) besloot als student ingenieur om zijn passie voor koken te volgen en focuste zich op het culinaire. Hij verrast dan ook door zijn wetenschappelijke benadering bij het koken. Hij deed onder andere ervaring op in Parijs, bij restaurant NE/SO, en sloot zijn opleiding af bij L’Air du Temps. Waar hij ook een tijdje chef de partie was.

 

Geen terugbetaling bij annulatie 48 uur voor de start.

Locatie
Wijndomein Valke Vleug
Achterheide 21
2870 Liezele
Datum
za 8.06.2024
Tijd
12u00 - 15u00
Prijs € 175,00 Member prijs Bespaar € 25,00 € 150,00

Tijdens het weekend van 7 - 9 juni ontvangen we de Belgische jonge chefs Arnaud Münster en Bryan Debouche. Deze 2 opkomende talenten verwennen je graag met hun gastronomische kunnen en presenteren een culinair 7-gangenmenu. Kom genieten met zicht op onze wijnranken.

Lunch met zicht op de wijngaard

Lunch

• 12u00: rondleiding op Wijndomein Valke Vleug met een eigen proevertje
• 12u30: amuses en 7-gangen menu met aangepaste cool climate wijnen uit het Vinetiq assortiment

Topchefs

Jouw tafel reserveren

• Prijs Members: € 150 pp
• Prijs niet-Member: € 175 pp

Nog geen Member? Ontdek het Membership (€ 50/jaar) en geniet van de voordeelprijs. Tip: bij reservatie vanaf 2 personen, haal je al voordeel uit het Membership want dan profiteer je van een korting van € 50!

 

 

Over Arnaud Münster en Bryan Debouche

Arnaud Munster

Arnaud (rechts op de foto) kreeg van kinds af aan de culinaire passie en kennis mee van zijn ouders, die samen het gekende Wine & The City uitbaten. Sinds maart is hij er ook een vaste waarde in het team, na een al indrukwekkend parcours voor een 20-jarige. Met stages bij gerenommeerde restaurants zoals het Hof van Cleve, Librije en Geranium, is hij vastbesloten om zijn eigen pad in de gastronomie te smeden.

Bryan (links) besloot als student ingenieur om zijn passie voor koken te volgen en focuste zich op het culinaire. Hij verrast dan ook door zijn wetenschappelijke benadering bij het koken. Hij deed onder andere ervaring op in Parijs, bij restaurant NE/SO, en sloot zijn opleiding af bij L’Air du Temps. Waar hij ook een tijdje chef de partie was.

 

Geen terugbetaling bij annulatie 48 uur voor de start.

Copyright Vinetiq 2021 ©