Verfijn je keuze

Aromatic white - Gewürztraminer - Oosterse keuken

Oosters eten staat gelijk aan vele uitgesproken kruiden. Hierbij laat je zware wijnen best links liggen. Zo lang het gerecht niet te pittig is, zijn witte wijnen met hogere zuren over het algemeen de beste combi’s. Ook wijnen met een aromatisch karakter kunnen de aanwezige kruidigheid zeker de baas.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. Diepe goudgele kleur met een intens aromatisch profiel. In de neus komen exotische fruitaroma's naar voren, zoals lychee, passievrucht en ananas, aangevuld met florale tonen en een vleugje specerijen. De smaak is vol en rond, met een delicate zoetheid die goed in balans is met de aanwezige zuren. De afdronk is lang en elegant, met een minerale ondertoon die de complexiteit van de wijn benadrukt. Meer informatie >
    Prijs € 16,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 14,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©