Verfijn je keuze

Biologisch - Kalfsvlees

Karakter is één van de belangrijkste dingen waarop je moet letten tijdens het combineren van wijn en kalfsvlees. De lekkerste combinatie krijg je als dit overeenkomt met elkaar. Met kalfsvlees kun je veel kanten op qua bereiding. Denk maar aan een vitello tonnato, wat een licht karakter heeft, en een frisse witte wijn goed bij past. Een stoofgerecht is stevig en vraagt om een fijne rode wijn. Bij kalfsvlees kun je dan ook wit, rosé of rode wijn serveren, zolang het karakter maar overeenkomt.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. new
    Een intens strogele wijn die in de neus subtiel opent met aroma’s van peer, kweepeer en mirabelpruim. In de mond fris maar ook romig, met ziltige en kruidige accenten die verraden dat deze wijn uit vulkanische en lössbodems komt. De korte rijping op hout geeft structuur zonder het fruit te domineren. De stijl is harmonieus, elegant en verfijnd met een lange, levendige finale. Meer informatie >
    Prijs € 14,50 Member prijs Bespaar € 2,00 € 12,50
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©