Verfijn je keuze
Cool - < 11.5% - Schelp- en schaaldieren
De heerlijke ziltige smaak van oesters of zoetige indruk van kreeft verdienen mooie, minerale wijnen. De eerste wijnen waar vaak aan gedacht worden zijn Chablis, Champagne of Muscadet, maar er zijn zoveel meer opties. Zeker als we cool climate denken! Zo mogen we ook de Belgische toppers niet vergeten. De heerlijke frisheid en fijne minerale ondertoon van witte Belgische wijnen, proeven alsof ze gemaakt zijn om te combineren met schelp- en schaaldieren.
- new
Vignoble des 2 Lunes Crémant d'Alsace 'Comète' Brut Frankrijk|ElzasDe neus van deze Crémant d'Alsace wordt gedomineerd door citrusvruchten zoals grapefruit en citroen, aangevuld met aroma’s van gedroogde abrikoos, amandel en brioche. In de mond is hij fris en levendig, met een goede zuurgraad en een minerale backbone afkomstig van de kalkrijke bodem. De afdronk is lang, strak en elegant, met een mooie balans tussen fruitigheid, frisheid en rijpingsaroma’s. Meer informatie >Prijs € 19,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 17,95 - new
Clemens Busch 'Vom Blauen Schiefer' Riesling 2024 Duitsland|MoezelDe druiven voor deze wijn zijn afkomstig van het gg-perceel Fahrlay maar omdat het over jongere wijnranken van dit perseel gaat besloten ze deze te deklasseren. ggvoor een klein prijsje dus. Het Fahrlay perceel staat bekend voor zijn rijp fruit. In de neus heb je hier dus naast de gekende mineraliteit vinden we aroma's van rijpe appel, peer en zelfs wat tropisch fruit zoals ananas. Meer informatie >Prijs € 29,00 Member prijs Bespaar € 3,00 € 26,00






