Verfijn je keuze

Maritiem - Kalfsvlees

Karakter is één van de belangrijkste dingen waarop je moet letten tijdens het combineren van wijn en kalfsvlees. De lekkerste combinatie krijg je als dit overeenkomt met elkaar. Met kalfsvlees kun je veel kanten op qua bereiding. Denk maar aan een vitello tonnato, wat een licht karakter heeft, en een frisse witte wijn goed bij past. Een stoofgerecht is stevig en vraagt om een fijne rode wijn. Bij kalfsvlees kun je dan ook wit, rosé of rode wijn serveren, zolang het karakter maar overeenkomt.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. new

    Deze rode Sancerre betovert de zintuigen met zijn diepe robijnrode kleur en verleidelijke aroma's van rood fruit, zoals sappige kersen en rijpe bessen met een vleugje kruidigheid. Zijdezachte tannines en een levendige zuurtegraad resulteren in een elegante en evenwichtige wijn. Perfect bij gegrild lamsvlees, eendenborst of gerechten met paddenstoelen. Serveer op 14-16°C voor een optimale smaakbeleving. Cheers!

    Meer informatie >
    Prijs € 22,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 20,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©