Verfijn je keuze

Non-Alcoholisch - Onze wijnen - Kalfsvlees

Karakter is één van de belangrijkste dingen waarop je moet letten tijdens het combineren van wijn en kalfsvlees. De lekkerste combinatie krijg je als dit overeenkomt met elkaar. Met kalfsvlees kun je veel kanten op qua bereiding. Denk maar aan een vitello tonnato, wat een licht karakter heeft, en een frisse witte wijn goed bij past. Een stoofgerecht is stevig en vraagt om een fijne rode wijn. Bij kalfsvlees kun je dan ook wit, rosé of rode wijn serveren, zolang het karakter maar overeenkomt.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. new
    Vincero Rouge Alcoholfree NV Duitsland|Rheinhessen
    In de neus aroma’s van kers, braam en zwarte bes, aangevuld door fijne tonen van zwarte peper, drop en gedroogde kruiden. In de mond is hij zacht en rond met een harmonieuze structuur: donker fruit, lichte cacao-accenten en minerale ondertoon zorgen voor diepte. De zuren zijn levendig en de tannines subtiel aanwezig, wat zorgt voor een aangenaam mondgevoel zonder alcohol. Meer informatie >
    Prijs € 13,95 Member prijs Bespaar € 1,00 € 12,95
    Binnekort opnieuw beschikbaar
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©