Verfijn je keuze

Non-Alcoholisch - Intermediate - Oosterse keuken

Oosters eten staat gelijk aan vele uitgesproken kruiden. Hierbij laat je zware wijnen best links liggen. Zo lang het gerecht niet te pittig is, zijn witte wijnen met hogere zuren over het algemeen de beste combi’s. Ook wijnen met een aromatisch karakter kunnen de aanwezige kruidigheid zeker de baas.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Chalu Hibiscus Noir is de meest expressieve creatie binnen de Chalu-collectie. Deze robijnrode, alcoholvrije sparkling tea combineert hibiscus, wilde camellia en rode vruchten uit de Yunnan-regio tot een levendige blend die doet denken aan een jonge Gamay of Beaujolais, maar dan zonder alcohol. De natuurlijke tannines en frisse zuren geven structuur, terwijl de rijke aroma’s van rode bessen en rozenblaadjes zorgen voor een sensuele, bloemige elegantie. Meer informatie >
    Prijs € 19,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 17,95
    Binnenkort beschikbaar
  2. Chalu Volcano Oolong is de signatuurexpressie van Chalu: een krachtige, droge en verfijnde sparkling tea met een karakter dat doet denken aan een klassieke Blanc de Blancs. De oolongthee groeit op de vulkanische hellingen van Tengchong in Yunnan, waar rijke minerale bodems zorgen voor diepte en structuur. Na het oogsten wordt de thee op pannen geroosterd voor een subtiel toasty aroma, en vervolgens gerijpt op Yunnan-eikenhout om lagen van complexiteit en finesse te ontwikkelen. Meer informatie >
    Prijs € 19,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 17,95
    Binnenkort beschikbaar
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©