Verfijn je keuze

< 11.5% - Schelp- en schaaldieren

De heerlijke ziltige smaak van oesters of zoetige indruk van kreeft verdienen mooie, minerale wijnen. De eerste wijnen waar vaak aan gedacht worden zijn Chablis, Champagne of Muscadet, maar er zijn zoveel meer opties. Zeker als we cool climate denken! Zo mogen we ook de Belgische toppers niet vergeten. De heerlijke frisheid en fijne minerale ondertoon van witte Belgische wijnen, proeven alsof ze gemaakt zijn om te combineren met schelp- en schaaldieren.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. new
    Deze Jacquère van de Vigneron de l'année in de Guide Hachette 2021 is gevinifieerd om te plezieren. De energieke neus verraadt knapperig fruitplezier. Ook vinden we aroma's van versgemaaid gras, citrus en groene appel. In de mond een mooie aciditeit en ziltigheid, zo typisch voor de betere Alpenwijnen. Erg preciese wijn die je best jong drinkt. Meer informatie >
    Prijs € 12,50 Member prijs Bespaar € 1,00 € 11,50
  2. Wij bij Vinetiq hebben een zwak voor wat minder bekende druivenrassen. Deze Scheurebe toont met zijn sterke mineraliteit en razende aciditeit echter snel zijn roots, Riesling namelijk. De druiven zijn allemaal afkomstig van de Sommerach wijngaard. Rijpe citrusaroma's en boomgaardfruit vullen de neus om erna plaats te maken voor een mooie mineraliteit. Dens en gelaagd maar met een focus op het fruit. Meer informatie >
    Prijs € 12,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 10,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©