Verfijn je keuze

11.5% 12.5% - Witte vis

Witvissen zijn vaak magere vissen. Denk hierbij aan kabeljauw, tong of dorade. Qua smaak zijn ze licht en fris, daarom vragen ze om wijnen met meer frisse zuren zoals een Sauvignon Blanc uit Touraine of een Chardonnay zonder te veel hout. Het is belangrijk om te kijken naar hoe je een witvis bereidt. Een vis die wordt gebakken in veel boter vraagt natuurlijk om meer rondeur dan een vis die “en papillotte” klaar wordt gemaakt. In beide gevallen zijn er cool climate wijnen die matchen!

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Een echte food wine die beter wordt met een heerlijke maaltijd erbij. In de neus frisse aroma's van citrus en wit steenfruit. In de mond een fraîcheur en spanning maar ook voldoende textuur en complexiteit. En dat culmineert allemaal in een zinderende afdronk. Een spetterende Sauvignon Blanc uit de Loire, die menig wijnliefhebber zal bekoren. Meer informatie >
    Prijs € 14,50 Member prijs Bespaar € 2,00 € 12,50
  2. BRONS BBW23
    Deze verkwikkende introductie tot het mooie gamma van Vin de Liège, maakt je alleen maar ongeduldig om het volledige gamma te ontdekken. Een stuivend boeket komt je tegemoet met witte voorjaarsbloempjes, kruisbes, limoenzeste, groene pruimpjes en abrikoos. Wanneer je proeft, word je niet teleurgesteld. Rijp steenfruit, pruimpjes en Granny Smith, ondersteund door frisse zuurtjes en een licht-filmend mondgevoel. Meer informatie >
    Prijs € 14,95 Member prijs Bespaar € 1,00 € 13,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©