Wij gebruiken cookies om je ervaring beter te maken. Om te voldoen aan de cookie wetgeving, vragen we uw toestemming om de cookies te plaatsen. Meer informatie.
Verfijn je keuze
Onze wijnen - Als de bladeren vallen - Rundsvlees
Met rundvlees kan je veel wijnen combineren. Het antwoord op de vraag “Hoe maak je het vlees klaar?” geeft de doorslag tot de juiste keuze in wine pairing. Warme gerechten met rundvlees, zoals bijvoorbeeld een gebakken entrecôte of runderlappen, hebben een rode wijn nodig met ietwat meer tannine. Koude gerechten gaan dan weer beter samen met een lichtere rode wijn, maar soms past zelfs een kruidige rosé of moezelwijn mooi bij lichte rundvlees gerechten.
- Chevallier-Bernard Vignerons Jongieux 'Mondeuse' 2020 Frankrijk|Savoie|JongieuxDeze Mondeuse van de Vigneron de l'année in de Guide Hachette 2021 is gevinifieerd om te behagen. Zonder houtlagering laat deze pittige Mondeuse zich zien vanuit zijn fruitige kant. In de neus vinden we rijp rood fruit, kruidigheid en zwarte peper. De rijpe tannines ondersteunen de wijn en zorgen voor structuur. Het zuurtje dat zo typisch is voor Alpenwijnen zorgt voor het nodige drinkplezier. Unieke ontdekking! Meer informatie >Prijs € 14,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 12,95
- Alberto Orte 'Escalada do Sil' 2019 Spanje|Galicië|ValdeorrasVoor de liefhebbers van Cru Beaujolais. Sappig bosfruit zoals wilde aardbeien en rode bessen worden vergezeld door florale aroma's van rozen en viooltjes. Vervolgens sluipen er al tertiare tinten van sous-bois, chocolade en kruidigheid binnen die het beste doen vermoeden. De mineraliteit en fijne zuren (net zoals de 12,5%) zorgen voor een geconcentreerde finesse. Heerlijk gebalanceerde wijn die zowel perfect op dronk is als kan genieten van veroudering. Aan jou de keuze! Meer informatie >Prijs € 31,95 Member prijs Bespaar € 4,00 € 27,95