Verfijn je keuze

After work - Geitenkaas

De smaak van geitenkaas is een tikkeltje zuur. Kies hierbij voor een wijn met frisheid, zeker als de geitenkaas koud geserveerd wordt. Wijnen gemaakt van Sauvignon Blanc, Riesling of zelfs Furmint kunnen op die manier de kaas makkelijk aan. Er zijn ook mooie recepten met warme geitenkaas. Omdat er dan meer nootachtige smaken in de kaas naar boven komen, is een pairing met een lichte en frisse rode wijn ook zeker een optie.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. Weer een fijne ontdekking uit AOC Zürichsee! In 1882 ontwikkelde Hermann Müller uit het Zwitserse kanton Thürgau de druivensoort müller thurgau, wat een kruising is tussen riesling en sylvaner. Op en top Zwitsers dus! Een zeer droge bloemige en aromatische pittige witte wijn met matige zuren en medium body. Ideaal voor bij asperges of mosselen. Of gewoon een lekker glaasje tussendoor! Meer informatie >
    Prijs € 31,00 Member prijs Bespaar € 3,00 € 28,00
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©