Verfijn je keuze

Bacchus - Oosterse keuken

Oosters eten staat gelijk aan vele uitgesproken kruiden. Hierbij laat je zware wijnen best links liggen. Zo lang het gerecht niet te pittig is, zijn witte wijnen met hogere zuren over het algemeen de beste combi’s. Ook wijnen met een aromatisch karakter kunnen de aanwezige kruidigheid zeker de baas.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. Deze slimme blend van Riesling, Bacchus en Traminer combineert fruitige frivoliteit met gastronomische fijnzinnigheid. Een heerlijke waaier van rijp steenfruit, bloesems en en peer laat al vermoeden dat dit een heerlijke doordrinker is. Het rusten op de lies zorgde voor een fijne textuur en body, terwijl de Riesling de blend dan weer de nodige fraîcheur gaf. Licht en toch serieus. Meer informatie >
    Prijs € 12,95 Member prijs Bespaar € 1,45 € 11,50
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©