Verfijn je keuze

De essentie van het BBQ - Oosterse keuken

ONZE WIJNSELECTIE VOOR DIT GRILL-SEIZOEN


Oosters eten staat gelijk aan vele uitgesproken kruiden. Hierbij laat je zware wijnen best links liggen. Zo lang het gerecht niet te pittig is, zijn witte wijnen met hogere zuren over het algemeen de beste combi’s. Ook wijnen met een aromatisch karakter kunnen de aanwezige kruidigheid zeker de baas.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Oostenrijk, Kamptal én Grüner Veltliner op z'n best: licht, aromatisch, swingend en prikkelend. Het aromaprofiel is typisch met gele appel, groene peer, kruidigheid en citrus zeste. Het mondgevoel is pittig en lichtvoetig zonder stil te vallen. Verwacht geen moeilijke of elitaire muziek maar eerder deuntjes van het type waar je blij van wordt. Hij neemt je mee, dansend de avond in.

    Meer informatie >
    Prijs € 13,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 11,95
  2. In de neus valt onmiddellijk het Riesling aroma op, gevolgd door floraliteit en frisse aardbei en framboos aroma's. Het ruikt net zoals wanneer je tussen aarbeibedden in de moestuin kuiert, na een plensbui. Wanneer je proeft, krijg je een genereuze fruitige aanzet met opnieuw aardbei en framboos en ook wat pittige zuurtjes. Een glas dat je doet verlangen naar méér.

    Meer informatie >
    Prijs € 17,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 15,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©