Verfijn je keuze

Schelp- en schaaldieren

De heerlijke ziltige smaak van oesters of zoetige indruk van kreeft verdienen mooie, minerale wijnen. De eerste wijnen waar vaak aan gedacht worden zijn Chablis, Champagne of Muscadet, maar er zijn zoveel meer opties. Zeker als we cool climate denken! Zo mogen we ook de Belgische toppers niet vergeten. De heerlijke frisheid en fijne minerale ondertoon van witte Belgische wijnen, proeven alsof ze gemaakt zijn om te combineren met schelp- en schaaldieren.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. De Hagelandse ijzerzandsteen zorgt voor een sappige maar frisse Johanniter met veel diepgang. De wijn vertoont naast elegante toetsen van citrusfruit ook subtiele aroma’s van rozen, met sporen van fijne kruiden op een minerale achtergrond. Knisperig en strak in de mond met een lange afdronk. Dit is een heerlijk Belgisch glas om bij weg te dromen! Meer informatie >
    Prijs € 13,95 Member prijs Bespaar € 1,00 € 12,95
  2. De Hagelandse ijzerzandsteen zorgt voor een sappige Johanniter met veel diepgang. De wijn vertoont naast elegante toetsen van citrusfruit ook subtiele aroma’s van rozen, met sporen van fijne kruiden op een minerale achtergrond. Knisperig en strak in de mond met een lange, dense afdronk. Dit is een heerlijk Belgischg glas om bij weg te dromen! Meer informatie >
    Prijs € 15,95 Member prijs Bespaar € 1,50 € 14,45
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©