Verfijn je keuze

Schelp- en schaaldieren

De heerlijke ziltige smaak van oesters of zoetige indruk van kreeft verdienen mooie, minerale wijnen. De eerste wijnen waar vaak aan gedacht worden zijn Chablis, Champagne of Muscadet, maar er zijn zoveel meer opties. Zeker als we cool climate denken! Zo mogen we ook de Belgische toppers niet vergeten. De heerlijke frisheid en fijne minerale ondertoon van witte Belgische wijnen, proeven alsof ze gemaakt zijn om te combineren met schelp- en schaaldieren.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. Peter Nijskens volgt de Bourgondische methode voor deze Chardonnay. De houtlagering geeft mooie aroma's van toast en een tikje vanille. Het hout is niet te dominant waardoor het fruit en de bloemige aroma's niet verloren gaan. In de mond een volle smaak met geroosterde toetsen (brioche) en een boterachtige vettigheid. Lange afdronk met een minerale toets. Meer informatie >
    Prijs € 19,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 17,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©