Verfijn je keuze

Biologisch - Koken met vrienden - Oosterse keuken

Oosters eten staat gelijk aan vele uitgesproken kruiden. Hierbij laat je zware wijnen best links liggen. Zo lang het gerecht niet te pittig is, zijn witte wijnen met hogere zuren over het algemeen de beste combi’s. Ook wijnen met een aromatisch karakter kunnen de aanwezige kruidigheid zeker de baas.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. In de neus valt onmiddellijk het Riesling aroma op, gevolgd door floraliteit en frisse aardbei en framboos aroma's. Het ruikt net zoals wanneer je tussen aarbeibedden in de moestuin kuiert, na een plensbui. Wanneer je proeft, krijg je een genereuze fruitige aanzet met opnieuw aardbei en framboos en ook wat pittige zuurtjes. Een glas dat je doet verlangen naar méér.

    Meer informatie >
    Prijs € 17,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 15,95
  2. Mag het even wat anders zijn? Deze RS Orange wine is een heerlijk ongewone funky wijn van riesling en sylvaner (müller thurgau) uit Zwitserland AOC Zürichsee. Geen oxidatie maar wel uiterst fris en intense aroma's met knapperige tannines. De wijn onderging een korting rijping op oude eiken vaten wat hem een mooi rond maar subtiel karakter geeft. En wat een coole labels, we love it! Meer informatie >
    Prijs € 35,00 Member prijs Bespaar € 3,00 € 32,00
    Binnenkort opnieuw beschikbaar
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©