Verfijn je keuze
Cabernet Sauvignon - Continentaal - Gastronomisch diner - Harde en gerijpte kazen
Om niet in de val te lopen bij het kiezen van een wijn bij kaas zijn er twee regels die je na kunt gaan: Hoe harder de kaas, hoe meer tannine de wijn mag hebben. Hoe romiger de kaas, des te meer zuurgraad mag er in de wijn terugkomen. In het geval van rijpe, harde kazen zijn vooral rode of zoete wijnen een goede match. De rode wijn mag zelfs wat power hebben. Ga je liever voor een zoete wijn? Dan mag de wijn echt wel suikers hebben, die balanceren de rijpe smaak van de kaas zeer goed.
- half bottleStratus Icewine Red 2018 Canada|Ontario|Niagara PeninsulaEen rode ijswijn kom je niet veel tegen. Laat staan van Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon en Petit Verdot. Maar wat een ontdekking. Dit is hemelse zoete wijn die door het wijnmaakprocédé uniek is in zijn soort. Op slechts enkele plaatsen in de wereld is dit mogelijk. Rijpe rode bessen in de neus, mooire zuurtjes die de zoetheid in toom houden en een zinderende afdronk! Meer informatie >Prijs € 29,95 Member prijs Bespaar € 4,00 € 25,95Niet meer in voorraad