Verfijn je keuze

Gegrilde vis

De vuistregel dat bij vis alleen maar witte wijn hoort, gooien we overboord bij gegrilde vissen. Gegrilde vissen kunnen fantastisch gecombineerd worden met soepele rode wijnen zonder te veel tannine, zoals een Gamay. Toch liever een witte wijn? Kies dan voor een volle witte of een rijke stijl rosé. Wil je het echt spannend maken, ga voor orange wine! De ietwat bittere afdronk kan een extra boost geven aan de grill smaak.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Norman Hardie Winery Pinot Noir Unfiltered 2017 Canada|Ontario|Niagara Peninsula
    Deze 2017 Pinot Noir is een erg delicate, fluwelige wijn. Aroma's van wilde kersen en klein knapperig rood fruit worden aangevuld door een aantrekkelijke aardsheid. Het mondgevoel is zijdeachtig met zachte, rijpe tannines ondersteund door een knapperige aciditeit. Hoewel deze wijn fijnbesnaard is heeft hij een erg lange complexe afdronk. Dit zo een wijn waar je maar niet genoeg van krijgt. Meer informatie >
    Prijs € 32,00 Member prijs Bespaar € 3,50 € 28,50
  2. Wat een mooie Chardonnay! Juist houtgebruik, fenolisch rijp fruit en vakmanschap geven deze Chardonnay zijn allure. In de neus vinden we citrus, steenfruit, toast en een tikje vanille. Het mondgevoel is luxueus met een zinderende aciditeit die het rijpe fruit recht houdt. De textuur is crémeux en de finale is lang en complex. Dit is een klassieke Chardonnay van een erg hoog niveau! Meer informatie >
    Prijs € 78,00 Member prijs Bespaar € 8,00 € 70,00
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©