Verfijn je keuze

Cool - Maritiem - Mijlpalen om te vieren - Oosterse keuken

Oosters eten staat gelijk aan vele uitgesproken kruiden. Hierbij laat je zware wijnen best links liggen. Zo lang het gerecht niet te pittig is, zijn witte wijnen met hogere zuren over het algemeen de beste combi’s. Ook wijnen met een aromatisch karakter kunnen de aanwezige kruidigheid zeker de baas.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. ZILVER BBW23
    We ontdekken aroma's van rijpe perzik en abrikoos aangevuld met een delicate kruidigheid. Het rijke en dense fruit wordt in balans gehouden door ragfijne zuren. De druiven werden niet te rijp geoogst. Zo bleven de zuren lekker knapperig, hetgeen niet altijd een evidentie is bij deze variëteit. De zandrijke bodems van Haspengouw blijken uiterst geschikt voor deze druifsoort. Meer informatie >
    Prijs € 16,95 Member prijs Bespaar € 1,00 € 15,95
  2. GOUD BBW23

    Deze expressieve en elegante Pinot Gris wordt opgevoed op houten barriques. Die geven hem een complex boeket van kamille, rijp fruit, hazelnoot en een lichte toast. In de mond bekoort dit exotisch raspaard door zijn lengte, complexiteit en diepgang. Plezier in het glas en tegelijk erg dankbaar als begeleider van exotisch-getinte en Aziatische gerechten.

    Meer informatie >
    Prijs € 19,95 Member prijs Bespaar € 1,00 € 18,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©