Verfijn je keuze

< 11.5% - Biologisch - Schelp- en schaaldieren

De heerlijke ziltige smaak van oesters of zoetige indruk van kreeft verdienen mooie, minerale wijnen. De eerste wijnen waar vaak aan gedacht worden zijn Chablis, Champagne of Muscadet, maar er zijn zoveel meer opties. Zeker als we cool climate denken! Zo mogen we ook de Belgische toppers niet vergeten. De heerlijke frisheid en fijne minerale ondertoon van witte Belgische wijnen, proeven alsof ze gemaakt zijn om te combineren met schelp- en schaaldieren.

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. De rode leisteen heeft deze rijke Riesling in zijn macht. De bodem zorgt voor een iets opulentere stijl van Riesling met wat meer kruidigheid en een hint van rode vruchten zoals wilde aardbeien. De wijn voelt warmer, rijker en ronder dan zijn broertje van blauwe leisteen. En zeggen dat de wijngaarden slechts enkele tientallen meters van mekaar liggen. De veelzuidigheid van Riesling aan het werk. Meer informatie >
    Prijs € 21,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 19,95
  2. De rode leisteen is erg hard en de warmste van de drie soorten leisteen die je terugvindt in de Marienburg. De plant heeft het erg moeilijk om zich in deze bodem te nestelen maar geef haar tijd om te ontwikkelen en dan krijg je finesse en kracht terug. En dat proef je in het glas. Geel fruit, exotische toetsen, mineraliteit, spanning en energie. Deze wijn heeft het allemaal, hij is zo complex én aantrekkelijk. Meer informatie >
    Prijs € 27,95 Member prijs Bespaar € 3,00 € 24,95
  3. De druiven voor deze wijn zijn afkomstig van het GG-perceel Fahrlay maar omdat het over jongere wijnranken van dit perseel gaat besloten ze deze te deklasseren. Grosses Gewächs voor een klein prijsje dus. Het Fahrlay perceel staat bekend voor zijn rijp fruit. In de neus heb je hier dus naast de gekende mineraliteit vinden we aroma's van rijpe appel, peer en zelfs wat tropisch fruit zoals ananas. Meer informatie >
    Prijs € 29,00 Member prijs Bespaar € 2,00 € 27,00
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©