Verfijn je keuze

Onze wijnen - Harde en gerijpte kazen

Om niet in de val te lopen bij het kiezen van een wijn bij kaas zijn er twee regels die je na kunt gaan: Hoe harder de kaas, hoe meer tannine de wijn mag hebben. Hoe romiger de kaas, des te meer zuurgraad mag er in de wijn terugkomen. In het geval van rijpe, harde kazen zijn vooral rode of zoete wijnen een goede match. De rode wijn mag zelfs wat power hebben. Ga je liever voor een zoete wijn? Dan mag de wijn echt wel suikers hebben, die balanceren de rijpe smaak van de kaas zeer goed.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. new
    Deze Chardonnay van Henkenberg toont zich in de neus licht rokerig en mineraal, met rijpe tonen van geel fruit. In de mond volgt een weelderige textuur, gedragen door een compacte, zijdezachte structuur en uitgesproken sappige mineraliteit. Ondanks de warmte van het jaar bewaart de wijn zijn precisie en balans, met een indrukwekkende diepgang en lange, frisse finale. Meer informatie >
    Prijs € 37,00 Member prijs Bespaar € 4,00 € 33,00
  2. new
    Deze Chardonnay van Henkenberg toont zich in de neus licht rokerig en mineraal, met rijpe tonen van geel fruit. In de mond volgt een weelderige textuur, gedragen door een compacte, zijdezachte structuur en uitgesproken sappige mineraliteit. Ondanks de warmte van het jaar bewaart de wijn zijn precisie en balans, met een indrukwekkende diepgang en lange, frisse finale. Meer informatie >
    Prijs € 37,00 Member prijs Bespaar € 4,00 € 33,00
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©