Verfijn je keuze

Crisp white - Biologisch - Geitenkaas

De smaak van geitenkaas is een tikkeltje zuur. Kies hierbij voor een wijn met frisheid, zeker als de geitenkaas koud geserveerd wordt. Wijnen gemaakt van Sauvignon Blanc, Riesling of zelfs Furmint kunnen op die manier de kaas makkelijk aan. Er zijn ook mooie recepten met warme geitenkaas. Omdat er dan meer nootachtige smaken in de kaas naar boven komen, is een pairing met een lichte en frisse rode wijn ook zeker een optie.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Wat een leuke blend uit de mooie Pfalz regio. De Weissburgunder (Pinot Blanc) zorgt voor zacht fruit van appels en peer. De Chardonnay vult aan met wat citrusfruit en een exotische toets. In de afdronk zorgt de Chardonnay voor body en geeft de nodige structuur aan de wijn. De zeer specifieke bodem geeft de wijn een loepzuiver karakter. Speels en sappig, puur drinkplezier! Meer informatie >
    Prijs € 13,50 Member prijs Bespaar € 1,00 € 12,50
  2. new
    Deze Grüner Sylvaner Réserve schittert in helder stroogoud met lichtgroene reflecties. In de neus tonen van nectarine, gele peer, lente‑kruiden, koriander en salie, onderbouwd door compacte mineraliteit en subtiele houtkruiding. In de mond sappig met romige textuur, frisse zuren en een fijne, licht drogende phenolische structuur. Lang, gefocust en elegant, met uitstekend bewaarpotentieel. Meer informatie >
    Prijs € 17,95 Member prijs Bespaar € 1,00 € 16,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©