Verfijn je keuze
Fruity red - Cool - Continentaal - Biologisch - Kalfsvlees
Karakter is één van de belangrijkste dingen waarop je moet letten tijdens het combineren van wijn en kalfsvlees. De lekkerste combinatie krijg je als dit overeenkomt met elkaar. Met kalfsvlees kun je veel kanten op qua bereiding. Denk maar aan een vitello tonnato, wat een licht karakter heeft, en een frisse witte wijn goed bij past. Een stoofgerecht is stevig en vraagt om een fijne rode wijn. Bij kalfsvlees kun je dan ook wit, rosé of rode wijn serveren, zolang het karakter maar overeenkomt.
- Stefan Meyer 'Löss' Spätburgunder 2023 Duitsland|PfalzDit is de Pfalz op zijn best! Deze Spätburgunder heeft zeer expressieve aroma's van zwarte kers, bramen en bosbessen met een lichte kruidigheid. De matige zuren in de mond zorgen voor een fluweelzachte smaak, maar steeds sappig en levendig. De afdronk gaat gepaard met minerale toetsen dankzij de door löss gedomineerde bodem. Een aanrader! Meer informatie >Prijs € 13,95 Member prijs Bespaar € 1,00 € 12,95
- Stefan Meyer 'Löss-Lehm' Frühburgunder 2021 Duitsland|PfalzFrühburgunder is verwant met de Duitse Pinot Noir (Spätburgunder) en de naam verklapt het al, deze is vroeger rijp. Dat geeft een frissere en lichtere stijl dan een doorsnee Pinot Noir. Levendige aangename zuren nemen hier het voortouw. Zwarte bes, groen paprika en fijne cedertoetsen maken het geheel af. Soepel en speels, schenk dat glas maar vol! Meer informatie >Prijs € 15,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 13,95