Verfijn je keuze

Powerful red - Onze wijnen - Cool - Rundsvlees

Met rundvlees kan je veel wijnen combineren. Het antwoord op de vraag “Hoe maak je het vlees klaar?” geeft de doorslag tot de juiste keuze in wine pairing. Warme gerechten met rundvlees, zoals bijvoorbeeld een gebakken entrecôte of runderlappen, hebben een rode wijn nodig met ietwat meer tannine. Koude gerechten gaan dan weer beter samen met een lichtere rode wijn, maar soms past zelfs een kruidige rosé of moezelwijn mooi bij lichte rundvlees gerechten.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. new
    De neus is gesloten met aroma’s van rozenbottel, bosframboos, kers en rode bes, aangevuld met kruiden, natte aarde en gistige tonen. In de mond toont hij een strakke, jeugdige structuur met een duidelijke contour en een energieke mineraliteit. Droog, met een fijne ziltigheid en grijpbare tannines die uitnodigen tot verdere ontwikkeling. Deze wijn heeft een compromisloze stijl en een groot bewaarpotentieel. Meer informatie >
    Prijs € 15,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 13,95
  2. Rhodt onder Rietburg is dan wel geen Côte Rôtie, maar het juweeltje dat Stefan Meyer hier van de diepe leembodems van de Rhodter Klosterpfad op de fles heeft gebracht, hoeft zich absoluut niet te verstoppen voor de Franse originelen. In de mond is de wijn vol en kruidig met een sappige fruitigheid. De lange afdronk wordt gedragen door een fijne minerale zuurgraad, die de wijn frisheid en drinkbaarheid geeft. Meer informatie >
    Prijs € 35,00 Member prijs Bespaar € 3,00 € 32,00
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©