Verfijn je keuze

Spicy

Pittige gerechten vragen om wijnen die een licht zoetje hebben. Niet te veel, maar enkel een heel klein randje. Bij het combineren van wijn met spicy food zijn er twee dingen die je moet vermijden: hoge zuren in de wijn en een alcoholpercentage hoger dan 13,5%. Lichtzoete wijnen verfrissen net het mondgevoel. Riesling is een voorbeeld van een druivenras die zoetheid gradaties kent. Maar in cool climate gebieden groeien nog veel meer druiven die goed zijn in combinatie met spicy gerechten.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Bij Juwel houden ze van precieze no-nonsense wijnen waar je bij elke gelegenheid kan van genieten. Hier hebben we te maken met een rijke, gebalanceerde Grauburgunder of Pinot Gris. In de neus zitten we in het typische exotische en bloemige spectrum met een hint van meloen en bloesem. Het mondgevoel is breed en dens maar blijft elegant met krokant fruit en een lange afdronk. Genieten maar! Meer informatie >
    Prijs € 16,95 Member prijs Bespaar € 3,00 € 13,95
  2. new
    Bij Juwel houden ze van precieze no-nonsense wijnen waar je bij elke gelegenheid kan van genieten. Hier hebben we te maken met een rijke, gebalanceerde Grauburgunder of Pinot Gris. In de neus zitten we in het typische exotische en bloemige spectrum met een hint van meloen en bloesem. Het mondgevoel is breed en dens maar blijft elegant met krokant fruit en een lange afdronk. Genieten maar! Meer informatie >
    Prijs € 16,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 14,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©