Verfijn je keuze
White - Crisp white - Cool - 11.5% 12.5% - Continentaal - Oosterse keuken
Oosters eten staat gelijk aan vele uitgesproken kruiden. Hierbij laat je zware wijnen best links liggen. Zo lang het gerecht niet te pittig is, zijn witte wijnen met hogere zuren over het algemeen de beste combi’s. Ook wijnen met een aromatisch karakter kunnen de aanwezige kruidigheid zeker de baas.
- newKühling-Gillot Grauer Burgunder Réserve 2024 Duitsland|RheinhessenDe neus onthult aroma’s van rijpe peer, appel, perzik, bloesem, noten, en een subtiele kruiden- en rooktoets dankzij vatrijping. In de mond is hij sappig en harmonisch: geelfruit wordt omarmd door minerale tonen, milde zuren en een fijne kruidigheid. Een levende structuur met elegante body, en een verfijnde, ronde afdronk met pfeffrige nasleep – gastronomisch, maar ook zeer toegankelijk. Meer informatie >Prijs € 18,95 Member prijs Bespaar € 1,00 € 17,95