Verfijn je keuze

Onze wijnen - 11.5% 12.5% - Oosterse keuken

Oosters eten staat gelijk aan vele uitgesproken kruiden. Hierbij laat je zware wijnen best links liggen. Zo lang het gerecht niet te pittig is, zijn witte wijnen met hogere zuren over het algemeen de beste combi’s. Ook wijnen met een aromatisch karakter kunnen de aanwezige kruidigheid zeker de baas.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Een droge Muscat kom je niet veel tegen maar kan gastronomisch erg interessant zijn. Dit pittig exemplaar uit de Elzas zit boordevol smaak met peer, mandarijn, limoen en lentebloesems ondersteund door het typische "druivenprofiel" van de muscaat druif, alsof je eetdruiven in de mond hebt. Droog, gebalanceerd en een erg lange afdronk. Lekker glas! Meer informatie >
    Prijs € 23,95 Member prijs Bespaar € 4,00 € 19,95
  2. Champagne kan groots zijn! Deze Multi Vintage haalt zijn kracht uit krokant 2018 Pinot Noir fruit. De neus is intens met tijm, rijpe peer en gedroogde bloemen gecomplementeerd met een vleugje peper en cacao. De opvoeding in barriques en de lange sur lattes periode zorgen voor aroma’s van toast en brioche. Het mondgevoel is luxueus. Dens fruit, zinderende spanning, lengte, complexiteit. Hij heeft het allemaal! Meer informatie >
    Prijs € 225,00 Member prijs Bespaar € 20,00 € 205,00
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©