Verfijn je keuze

Cool - Continentaal - Rundsvlees

Met rundvlees kan je veel wijnen combineren. Het antwoord op de vraag “Hoe maak je het vlees klaar?” geeft de doorslag tot de juiste keuze in wine pairing. Warme gerechten met rundvlees, zoals bijvoorbeeld een gebakken entrecôte of runderlappen, hebben een rode wijn nodig met ietwat meer tannine. Koude gerechten gaan dan weer beter samen met een lichtere rode wijn, maar soms past zelfs een kruidige rosé of moezelwijn mooi bij lichte rundvlees gerechten.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. Tonen van framboos, kers en een subtiele kruiden- en aardeondertoon, aangevuld door een licht rook- of houtaccent. Op het palet presenteert hij zich met elegant fruit, milde maar voelbare tannines, goede zuurgraad en een minerale backbone die duidelijk refereert aan het kalkrijke terroir van de Côte des Bar. De body is middelzwaar, de wijn heeft karakter en finesse tegelijk. Meer informatie >
    Prijs € 45,95 Member prijs Bespaar € 3,00 € 42,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©