Verfijn je keuze

Cool - > 13.5 % - Continentaal - Oosterse keuken

Oosters eten staat gelijk aan vele uitgesproken kruiden. Hierbij laat je zware wijnen best links liggen. Zo lang het gerecht niet te pittig is, zijn witte wijnen met hogere zuren over het algemeen de beste combi’s. Ook wijnen met een aromatisch karakter kunnen de aanwezige kruidigheid zeker de baas.

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. new
    Diepe goudgele kleur met een intens aromatisch profiel. In de neus komen exotische fruitaroma's naar voren, zoals lychee, passievrucht en ananas, aangevuld met florale tonen en een vleugje specerijen. De smaak is vol en rond, met een delicate zoetheid die goed in balans is met de aanwezige zuren. De afdronk is lang en elegant, met een minerale ondertoon die de complexiteit van de wijn benadrukt. Meer informatie >
    Prijs € 16,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 14,95
  2. Hier hebben we overduidelijk een Gewürztraminer van Grand Cru niveau in het glas. Niet enkel de tropische aroma's van lychee en meloen maar een wonderlijk rijk pallet van abrikoos, gember, rozenwater en een bijna zoutige mineraliteit. Terroir expressie op zijn best. Een klein restzoetje houd je op je tenen bij foodpairings. Ga voor foie gras, schimmelkazen of een pittige thaise curry. Meer informatie >
    Prijs € 28,95 Member prijs Bespaar € 5,00 € 23,95
  3. Le Clos des Grives Vin Jaune Frankrijk|Jura|Côtes du Jura
    Vin Jaune is één van de strengst gecontroleerde appellaties van Frankrijk. En dit door het traditionele vinificatieproces dat gelijkaardig is aan dat van Sherry Fino. De wijn onthult een intens bouquet van walnoot, kruiden, bleekselderij en curry. In de mond verrast hij met een bijna atypische romigheid en een indrukwekkende, aanhoudende lengte. Een krachtige, complexe wijn die zowel rijkdom als finesse biedt. Meer informatie >
    Prijs € 69,95 Member prijs Bespaar € 7,00 € 62,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©