Verfijn je keuze

Witte vis

Witvissen zijn vaak magere vissen. Denk hierbij aan kabeljauw, tong of dorade. Qua smaak zijn ze licht en fris, daarom vragen ze om wijnen met meer frisse zuren zoals een Sauvignon Blanc uit Touraine of een Chardonnay zonder te veel hout. Het is belangrijk om te kijken naar hoe je een witvis bereidt. Een vis die wordt gebakken in veel boter vraagt natuurlijk om meer rondeur dan een vis die “en papillotte” klaar wordt gemaakt. In beide gevallen zijn er cool climate wijnen die matchen!

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. Een intense Chenin Blanc met verleidelijke aroma's van rijpe peren, abrikozen en honing. Levendige zuurgraad en minerale tonen voegen complexiteit toe aan de volle en rijke smaak. De afdronk is lang en genereus. Perfect te combineren met wit vlees en visgerechten. Deze wijn heeft een uitstekend bewaarpotentieel en belichaamt de elegante expressie van Savennières. Meer informatie >
    Prijs € 19,50 Member prijs Bespaar € 2,00 € 17,50
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©