Verfijn je keuze

Gegrilde vis

De vuistregel dat bij vis alleen maar witte wijn hoort, gooien we overboord bij gegrilde vissen. Gegrilde vissen kunnen fantastisch gecombineerd worden met soepele rode wijnen zonder te veel tannine, zoals een Gamay. Toch liever een witte wijn? Kies dan voor een volle witte of een rijke stijl rosé. Wil je het echt spannend maken, ga voor orange wine! De ietwat bittere afdronk kan een extra boost geven aan de grill smaak.

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. best seller
    Julien Braud 'Monnières-Saint Fiacre' 2018 Frankrijk|Loire|Muscadet Sèvre et Maine
    Dit is een serieuze Muscadet Sèvre et Maine. Hij heeft immers 36 maanden sur lies gelegen en ontwikkelde zo wat complexere aroma's én is vooral textureel erg interessant. Het mondgevoel is erg crèmeux en de dode gisten zorgen voor lagerachtige toetsen. We vinden ook peer en groene appel. Het dense fruit en de opvoeding zorgen voor een lange finale! Meer informatie >
    Prijs € 18,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 16,95
  2. Dit is een mousserende wijn die zonder toevoegingen werd gevinifieerd, een echte Pet Nat. Het rijpere fruit zorgt voor aroma's van sinaasappelzeste, zoete specerijen en rood fruit. Het mondgevoel is energiek en levendig met wilde aardbeien en bloedappelsien. Deze Pet Nat combineert spanning, diepgang en preciese met fijne bubbels en drinkplezier voor elke wijnliefhebber. Meer informatie >
    Prijs € 30,95 Member prijs € 30,95
  3. new
    Quel paradis! Pompelmoes, meidoorn, verse kruiden en witte peper primeren in de neus. Een complexe mix van aroma’s. Smaken van acaciabloemen, honing en citrusvruchten in de mond. De 12 maanden houtrijping geven de wijn een mooie rondheid en kracht. Perfect in evenwicht met de zuren. De lange afdronk zorgt voor de knappe finale. En dan nu, risotto met coquilles aub! Meer informatie >
    Prijs € 35,95 Member prijs Bespaar € 3,00 € 32,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©