Verfijn je keuze

Rode Wijn - Onze wijnen - > 13.5 % - Rundsvlees

Met rundvlees kan je veel wijnen combineren. Het antwoord op de vraag “Hoe maak je het vlees klaar?” geeft de doorslag tot de juiste keuze in wine pairing. Warme gerechten met rundvlees, zoals bijvoorbeeld een gebakken entrecôte of runderlappen, hebben een rode wijn nodig met ietwat meer tannine. Koude gerechten gaan dan weer beter samen met een lichtere rode wijn, maar soms past zelfs een kruidige rosé of moezelwijn mooi bij lichte rundvlees gerechten.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. Côt of Malbec in de Loire? Jawel! En dat van wijnranken van 60 jaar oud. Dat moet wel intense wijn voortbrengen. Inderdaad. Geuren van rijp zwart fruit, violetjes en pruimen springen uit het glas. In de mond in het begin wat rustiek maar eens hij wat lucht heeft, (jawel, decanteren mag!), geeft hij zich prijs. Mooie, rijpe tannines, vlezigheid, diepte en een wat kruidige afdronk. Heerlijk en uniek glas! Meer informatie >
    Prijs € 19,50 Member prijs Bespaar € 2,00 € 17,50
    Niet meer in voorraad
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©