Verfijn je keuze
White - Cool - > 13.5 % - Oosterse keuken
Oosters eten staat gelijk aan vele uitgesproken kruiden. Hierbij laat je zware wijnen best links liggen. Zo lang het gerecht niet te pittig is, zijn witte wijnen met hogere zuren over het algemeen de beste combi’s. Ook wijnen met een aromatisch karakter kunnen de aanwezige kruidigheid zeker de baas.
- Hier hebben we overduidelijk een Gewürztraminer van Grand Cru niveau in het glas. Niet enkel de tropische aroma's van lychee en meloen maar een wonderlijk rijk pallet van abrikoos, gember, rozenwater en een bijna zoutige mineraliteit. Terroir expressie op zijn best. Een klein restzoetje houd je op je tenen bij foodpairings. Ga voor foie gras, schimmelkazen of een pittige thaise curry. Meer informatie >Prijs € 28,95 Member prijs Bespaar € 5,00 € 23,95
- newLe Clos des Grives Vin Jaune Frankrijk|Jura|Côtes du JuraVin Jaune is één van de strengst gecontroleerde appellaties van Frankrijk. En dit door het traditionele vinificatieproces dat gelijkaardig is aan dat van Sherry Fino. De wijn onthult een intens bouquet van walnoot, kruiden, bleekselderij en curry. In de mond verrast hij met een bijna atypische romigheid en een indrukwekkende, aanhoudende lengte. Een krachtige, complexe wijn die zowel rijkdom als finesse biedt. Meer informatie >Prijs € 69,95 Member prijs Bespaar € 7,00 € 62,95