Verfijn je keuze

Gastronomisch diner - Wild

Wild kan je in twee groepen verdelen: klein en groot wild. Onder klein wild vallen bijvoorbeeld fazant en wilde eend. Deze wildgerechten kunnen perfect gecombineerd worden met elegante witte of lichte rode wijnen. Onder het grote wild vallen hert, ree en zwijn. Deze gerechten doen het fantastisch samen met stevig en smaakvol rood. Er is een leidraad om het makkelijker te maken: rode wijn past goed bij rood wild zoals hert en eend. Witte wijn past beter bij wit wild zoals konijn en fazant.

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Een uiterst expressieve neus met knapperig rood fruit aangevuld met kaneel, bosgrond en verse kruiden. Het pallet is rijk en gestructureerd met zeer afgeronde tannines en een volslanke body die mooi geëleveerd werd door de houtopvoeding. De frisse en elegante finale geeft het geheel een bijna menthol achtige lift. Complex en rijk met een hoge drinkbaarheid, zelfs op jongere leeftijd. Meer informatie >
    Prijs € 48,00 Member prijs Bespaar € 10,00 € 38,00
  2. In de uiterste hoek van de Ahr, Heimerheim ligt de Landskrone wijngaard. Een toplaag van lavagesteente en een sublaag van leisteen produceert hier krachtige en prikkelende wijnen. Sommige van de oude wijnstokken zijn zelfs niet geënt. Geuren van cassis, zure kers en pruim worden gehuwd met viooltjes, cederhout en kaneel. De ideale pairing bij wildgerechten met fruitige sauzen. Meer informatie >
    Prijs € 48,00 Member prijs Bespaar € 6,00 € 42,00
  3. Wie houdt van Cabernet Franc op zijn best zit hier aan het goede adres. Want waar vind je nog 100% rijpe én sappige versies van deze uitzonderlijke druif? Een elegante en expressieve neus met rijp rood fruit, jalapeño pepers en kruidigheid. In de mond erg vlezig en sensueel. De spanning tussen de rijpe, sappige tannines en de mooie zuren maakt dit een erg aantrekkelijke wijn. De finale is grandioos! Meer informatie >
    Prijs € 65,00 Member prijs Bespaar € 7,00 € 58,00
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©