Verfijn je keuze

Gezellig aan de openhaard - Kalfsvlees

Karakter is één van de belangrijkste dingen waarop je moet letten tijdens het combineren van wijn en kalfsvlees. De lekkerste combinatie krijg je als dit overeenkomt met elkaar. Met kalfsvlees kun je veel kanten op qua bereiding. Denk maar aan een vitello tonnato, wat een licht karakter heeft, en een frisse witte wijn goed bij past. Een stoofgerecht is stevig en vraagt om een fijne rode wijn. Bij kalfsvlees kun je dan ook wit, rosé of rode wijn serveren, zolang het karakter maar overeenkomt.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. Alberto Orte 'Escalada do Sil' 2019 Spanje|Galicië|Valdeorras
    Voor de liefhebbers van Cru Beaujolais. Sappig bosfruit zoals wilde aardbeien en rode bessen worden vergezeld door florale aroma's van rozen en viooltjes. Vervolgens sluipen er al tertiare tinten van sous-bois, chocolade en kruidigheid binnen die het beste doen vermoeden. De mineraliteit en fijne zuren (net zoals de 12,5%) zorgen voor een geconcentreerde finesse. Heerlijk gebalanceerde wijn die zowel perfect op dronk is als kan genieten van veroudering. Aan jou de keuze! Meer informatie >
    Prijs € 31,95 Member prijs Bespaar € 4,00 € 27,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©