Verfijn je keuze

Cool - Oosterse keuken

Oosters eten staat gelijk aan vele uitgesproken kruiden. Hierbij laat je zware wijnen best links liggen. Zo lang het gerecht niet te pittig is, zijn witte wijnen met hogere zuren over het algemeen de beste combi’s. Ook wijnen met een aromatisch karakter kunnen de aanwezige kruidigheid zeker de baas.

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Le Pianelle Nebbiolo 'Al Posto dei Fiori' 2019 Italië|Alto Piemonte|Bramaterra
    Dit is niet zomaar een rosé. Deze wijn is gemaakt van voornamelijk Nebbiolo, dé verfijndste druif uit de Piemonte! Ruik witte peper, krijt, bosaardbeitjes, framboos. Proef een explosie van rijpe bosaardbeitjes en verse kruiden. Een evenwichtige food wine met een perfect evenwicht tussen fruit, verkwikkende zuurtjes en een lange afdronk waar fruit, mineraliteit en kruidigheid elkaar afwisselen. Meer informatie >
    Prijs € 20,95 Member prijs Bespaar € 3,00 € 17,95
  2. new
    Een Grüner Veltliner die niet uit Oostenrijk komt maar uit het noorden van Italië. Gedurfd maar het experiment werkt. Het werkt zelfs erg goed! De typische spicy kruidigheid is aanwezig alsook het stuivende groen fruit. In de mond zet de kruidigheid zich door met een mooi spannend zuurtje. Dat zorgt voor balans en ondersteund het energieke fruit. Te ontdekken! Meer informatie >
    Prijs € 21,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 19,95
  3. new
    We zitten hier duidelijk niet in de Elzas. Deze Gewürztraminer heeft opvallend veel sap, een elegante fraicheur en vervalt niet in de ietwat plompe en super aromatische stijl. Fris boomgaardfruit, nectarine, witte bloesems en lychees. Opvallend licht en sappig ondanks het hoge alcoholpercentage. Geweldig al pairing bij Thaise gerechten met veel gember, kokos en koreander. Meer informatie >
    Prijs € 23,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 21,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©