Verfijn je keuze

Maritiem - Zwoele zomeravonden - Oosterse keuken

Oosters eten staat gelijk aan vele uitgesproken kruiden. Hierbij laat je zware wijnen best links liggen. Zo lang het gerecht niet te pittig is, zijn witte wijnen met hogere zuren over het algemeen de beste combi’s. Ook wijnen met een aromatisch karakter kunnen de aanwezige kruidigheid zeker de baas.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. Een gastronomische cider om U tegen te zeggen. Puur natuur, zonder toevoeging van aroma's, suikers of zuren. De zachte en subtiele appelaroma's kregen wat volheid en romigheid mee door de rijping sur lattes. De ragfijne bubbels maken duidelijk dat het hier om een artisanaal kwaliteitsproduct gaat. Ideaal als aperitief maar laat zich ook moeiteloos pairen met een brede waaier aan frisse en lichte gerechten.

    Meer informatie >
    Prijs € 18,95 Member prijs Bespaar € 4,00 € 14,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©