Verfijn je keuze

Mediterraan - Oosterse keuken

Oosters eten staat gelijk aan vele uitgesproken kruiden. Hierbij laat je zware wijnen best links liggen. Zo lang het gerecht niet te pittig is, zijn witte wijnen met hogere zuren over het algemeen de beste combi’s. Ook wijnen met een aromatisch karakter kunnen de aanwezige kruidigheid zeker de baas.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Le Pianelle Nebbiolo 'Al Posto dei Fiori' 2019 Italië|Alto Piemonte|Bramaterra
    Dit is niet zomaar een rosé. Deze wijn is gemaakt van voornamelijk Nebbiolo, dé verfijndste druif uit de Piemonte! Ruik witte peper, krijt, bosaardbeitjes, framboos. Proef een explosie van rijpe bosaardbeitjes en verse kruiden. Een evenwichtige food wine met een perfect evenwicht tussen fruit, verkwikkende zuurtjes en een lange afdronk waar fruit, mineraliteit en kruidigheid elkaar afwisselen. Meer informatie >
    Prijs € 20,95 Member prijs Bespaar € 3,00 € 17,95
  2. Dit is een experimentele cuvée van Hannes Sabathi. Niet alledaags, dat geven we toe maar erg boeiend als je graag nieuwe dingen ontdekt. De typische muscaat aroma's van de druif zijn aanwezig maar het mondgevoel is niet wat je verwacht. Textureel heeft deze wijn meer gelijkenissen met een rode wijn met tannines en een stevige ruggengraat. Hij verliest evenwel zijn evenwicht niet. Meer informatie >
    Prijs € 20,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 18,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©