Verfijn je keuze

Oosterse keuken

Oosters eten staat gelijk aan vele uitgesproken kruiden. Hierbij laat je zware wijnen best links liggen. Zo lang het gerecht niet te pittig is, zijn witte wijnen met hogere zuren over het algemeen de beste combi’s. Ook wijnen met een aromatisch karakter kunnen de aanwezige kruidigheid zeker de baas.

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Oostenrijk, Kamptal én Grüner Veltliner op z'n best: licht, aromatisch, swingend en prikkelend. Het aromaprofiel is typisch met gele appel, groene peer, kruidigheid en citrus zeste. Het mondgevoel is pittig en lichtvoetig zonder stil te vallen. Verwacht geen moeilijke of elitaire muziek maar eerder deuntjes van het type waar je blij van wordt. Hij neemt je mee, dansend de avond in.

    Meer informatie >
    Prijs € 13,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 11,95
  2. Een Grüner Veltliner met veel allure en levendigheid. Hoewel de neus eerst wat timide is komt hij na een uurtje decanteren helemaal open. Aromatische neus van steenfruit en citrus met wat amandel, muesli en een puntje vanille. In de mond toont deze Oostenrijkse haar ware gelaat met sappig fruit en een krachtige lange afdronk. Elegantie gecombineerd met densiteit, structuur en lengte. Meer informatie >
    Prijs € 50,00 Member prijs Bespaar € 10,00 € 40,00
  3. Een Grüner Veltliner met veel allure en levendigheid. Hoewel de neus eerst wat timide is komt hij na een uurtje decanteren helemaal open. Aromatische neus van steenfruit en citrus met wat amandel, muesli en een puntje vanille. In de mond toont deze Oostenrijkse haar ware gelaat met sappig fruit en een krachtige lange afdronk. Elegantie gecombineerd met densiteit, structuur en lengte. Meer informatie >
    Prijs € 56,00 Member prijs Bespaar € 11,00 € 45,00
    Niet meer in voorraad
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©