Verfijn je keuze

Pinotin - Wild

Wild kan je in twee groepen verdelen: klein en groot wild. Onder klein wild vallen bijvoorbeeld fazant en wilde eend. Deze wildgerechten kunnen perfect gecombineerd worden met elegante witte of lichte rode wijnen. Onder het grote wild vallen hert, ree en zwijn. Deze gerechten doen het fantastisch samen met stevig en smaakvol rood. Er is een leidraad om het makkelijker te maken: rode wijn past goed bij rood wild zoals hert en eend. Witte wijn past beter bij wit wild zoals konijn en fazant.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. De Hagelandse ijzerzandsteen zorgt voor een sappige, granaatrode en heldere Pinotin met fijne aroma’s van kruiden (peper, kaneel …), rood en zwart fruit. Zeer aangenaam, soepel en opvallen lang in de mond. Zijdezachte maar toch met voldoende structuur om naast een stukje vlees geschonken te worden. Dit is een lekker Belgisch glas om bij weg te dromen! Meer informatie >
    Prijs € 17,95 Member prijs Bespaar € 1,00 € 16,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©