Verfijn je keuze

Powerful red - 12.5% 13.5% - Rundsvlees

Met rundvlees kan je veel wijnen combineren. Het antwoord op de vraag “Hoe maak je het vlees klaar?” geeft de doorslag tot de juiste keuze in wine pairing. Warme gerechten met rundvlees, zoals bijvoorbeeld een gebakken entrecôte of runderlappen, hebben een rode wijn nodig met ietwat meer tannine. Koude gerechten gaan dan weer beter samen met een lichtere rode wijn, maar soms past zelfs een kruidige rosé of moezelwijn mooi bij lichte rundvlees gerechten.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. new
    Cabernet Franc is zo'n onderschatte druif! Ze levert nochtans erg elegante wijnen op, zoals dit pareltje van Mérieau. Frisse framboosjes en rijpe bosaardbeitjes vergezeld van bramen en potloodslijpsel doen je al goesting krijgen in die eerste slok. En die stelt niet teleur! Veel nuance met klein rood fruit, frisse zuren en verfijnde tannines die de wijn een mooie toekomst schenken. Meer informatie >
    Prijs € 15,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 13,95
  2. 6 Jaar vatrijping en wijnstokken van meer dan 75 jaar oud op rode kiezelaarde op 700m hoogte. Dat maakt deze Gran Reserva werkelijk uniek én groots. Aroma's van rode kers, verse bramen, zwarte peper, leder en paarse bloemen. In de mond worden we verrast door de frisse zuren, gevolgd door rood en zwart fruit, cederhout en een vleugje koffie. Wat een power, en oh zo elegant! Meer informatie >
    Prijs € 34,95 Member prijs Bespaar € 3,00 € 31,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©