Verfijn je keuze

Rode Wijn - Intermediate - > 13.5 % - Rundsvlees

Met rundvlees kan je veel wijnen combineren. Het antwoord op de vraag “Hoe maak je het vlees klaar?” geeft de doorslag tot de juiste keuze in wine pairing. Warme gerechten met rundvlees, zoals bijvoorbeeld een gebakken entrecôte of runderlappen, hebben een rode wijn nodig met ietwat meer tannine. Koude gerechten gaan dan weer beter samen met een lichtere rode wijn, maar soms past zelfs een kruidige rosé of moezelwijn mooi bij lichte rundvlees gerechten.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Voor de liefhebbers van Cru Beaujolais. Sappig bosfruit zoals wilde aardbeien en rode bessen worden vergezeld door florale aroma's van rozen en viooltjes. Vervolgens sluipen er al tertiare tinten van sous-bois, chocolade en kruidigheid binnen die het beste doen vermoeden. De mineraliteit en fijne zuren (net zoals de 12,5%) zorgen voor een geconcentreerde finesse. Heerlijk gebalanceerde wijn! Meer informatie >
    Prijs € 33,95 Member prijs Bespaar € 4,00 € 29,95
    Niet meer in voorraad
  2. Deze cuvée komt er enkel in grote jaren en is het vlaggenschip van de familie Callejo. Slechts enkele kisten zijn ervan beschikbaar maar ze zijn de moeite. Grootse neus met rijp zwart fruit, eucalyptus, cacao, leder en zo veel meer. De textuur is fluwelig maar serieus. De lange rijping op barriques heeft de tannines verzacht en toegankelijk gemaakt. Wat een wijn! Meer informatie >
    Prijs € 125,00 Member prijs Bespaar € 13,00 € 112,00
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©