Verfijn je keuze

Silvaner - Kalfsvlees

Karakter is één van de belangrijkste dingen waarop je moet letten tijdens het combineren van wijn en kalfsvlees. De lekkerste combinatie krijg je als dit overeenkomt met elkaar. Met kalfsvlees kun je veel kanten op qua bereiding. Denk maar aan een vitello tonnato, wat een licht karakter heeft, en een frisse witte wijn goed bij past. Een stoofgerecht is stevig en vraagt om een fijne rode wijn. Bij kalfsvlees kun je dan ook wit, rosé of rode wijn serveren, zolang het karakter maar overeenkomt.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Bij Juwel houden ze van precieze no-nonsense wijnen waar je bij elke gelegenheid kan van genieten. Silvaner wordt veelal op verkeerde, inferieure plaatsen aangeplant en zorgt voor vlakke wijnen. Dat is hier geenszins het geval. Intens wit fruit en limoen zeste, peren en rijpe appel. Dit fruitbommetje met zachte zuren van de minder bekende druivensoort Silvaner laat je niet onberoerd. Sappig en pittig! Meer informatie >
    Prijs € 15,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 13,95
  2. new
    Bij Juwel houden ze van precieze no-nonsense wijnen waar je bij elke gelegenheid kan van genieten. Silvaner wordt veelal op verkeerde, inferieure plaatsen aangeplant en zorgt voor vlakke wijnen. Dat is hier geenszins het geval. Intens wit fruit en limoen zeste, peren en rijpe appel. Dit fruitbommetje met zachte zuren van de minder bekende druivensoort Silvaner laat je niet onberoerd. Sappig en pittig! Meer informatie >
    Prijs € 16,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 14,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©