Verfijn je keuze

Smooth red - > 13.5 % - Rundsvlees

Met rundvlees kan je veel wijnen combineren. Het antwoord op de vraag “Hoe maak je het vlees klaar?” geeft de doorslag tot de juiste keuze in wine pairing. Warme gerechten met rundvlees, zoals bijvoorbeeld een gebakken entrecôte of runderlappen, hebben een rode wijn nodig met ietwat meer tannine. Koude gerechten gaan dan weer beter samen met een lichtere rode wijn, maar soms past zelfs een kruidige rosé of moezelwijn mooi bij lichte rundvlees gerechten.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Stefan Meyer belicht hier de bodemkenmerken van zijn wijngaarden en hun impact op de smaak. Met zijn mooie paarsrode kleur biedt hij in de neus een boeket van donkere bessen, zwarte bessen, bosbessen en witte peper. Op de tong verrast hij met levendige kruidigheid, verfijnd fruit en zijdezachte tannines. Puur drinkplezier uit de prachtige Pfalz! Meer informatie >
    Prijs € 15,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 13,95
  2. Voor de liefhebbers van Cru Beaujolais. Sappig bosfruit zoals wilde aardbeien en rode bessen worden vergezeld door florale aroma's van rozen en viooltjes. Vervolgens sluipen er al tertiare tinten van sous-bois, chocolade en kruidigheid binnen die het beste doen vermoeden. De mineraliteit en fijne zuren (net zoals de 12,5%) zorgen voor een geconcentreerde finesse. Heerlijk gebalanceerde wijn! Meer informatie >
    Prijs € 33,95 Member prijs Bespaar € 4,00 € 29,95
    Niet meer in voorraad
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©